A doua ediție a Romanian Agri Trade Summit, evenimentul de Agri Trade al României, va avea loc pe 22 Februarie 2024 la București.

După o primă ediție de succes, Romanian Agri Trade Summit 2024 își propune să reafirme rolul strategic pe care îl are România în agribusiness-ul global și să aducă la aceeași masă cei mai importanți jucători din piața dinamică a cerealelor – Fermieri, Traderi, Procesatori și Distribuitori de top.

Romanian Agri Trade Summit este un eveniment unic în industrie, combinând panelurile de discuții cu o secțiune extinsă de expoziție.

Teme actuale stringente și cu impact major în agribusiness vor fi dezbătute printr-un dialog complex între analiști reputați, autorități și jucători majori din piața agricolă locală și internațională.

Evenimentul este organizat de AgriColumn și Godmother.

Vezi cum a fost la Ediția 2023!

Sponsorii și partenerii ediției 2024

SPONSORI

GOLD

SILVER

PARTENERI MEDIA

PARTENERI MEDIA

PARTENER DE MONITORIZARE

ABONEAZĂ-TE

Află primul noutățile despre Agri Trade Summit 2024!

Ne vedem în:

Organizatori

AGRIColumn este un furnizor de servicii complexe și complete în Romania și în țările riverane Dunării, iar raportul de piață AGRIColumn este o inițiativă unică în Agribusiness-ul românesc. Prin numerele publicate săptămânal AgriColumn analizează piața la nivel local, regional și global pentru principalele mărfuri (grâu, porumb, semințe de floarea-soarelui, semințe de rapiță, boabe de soia etc.), face previziuni pe termen mediu și scurt și oferă informații în exclusivitate despre statusul real al pieței din România.

Godmother este o agenție de publicitate cu 24 de ani de experiență, care reunește o echipă de profesioniști seniori pentru care implementarea impecabilă, inovarea și perfecționarea constantă reprezintă standardul.

Godmother are o experiență relevantă în domeniul Agribusiness, atât din perspectiva organizării de evenimente și de campanii de comunicare pentru jucători de top din domeniul agriculturii, cât și în calitate de organizator de evenimente dedicate industriei.