LOCAȚIE & CAZARE

Locație

NORD Events Center by Globalworth

047-location
Adresa:

Strada George Constantinescu 2-4, București, România

NORD Events Center by Globalworth, situat în inima districtului de business al Bucureștiului, este căminul momentelor spectaculoase. Oferă spații generoase, moderne și ideale pentru toate tipurile de evenimente remarcabile. O sală grozavă, o zonă de recepție spațioasă, două săli de ședințe complet echipate, o terasă verde și un potențial nelimitat – toate adunate într-o locație remarcabilă perfectă.

Hoteluri

Pentru o experiență de cazare plăcută în București, recomandăm hotelurile Caro și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca.

Hotel Caro

047-location

Str. Barbu Văcărescu 164A, București, Romania

Hotel Caro este o afacere de familie . Proprietarii au creat un domeniu unic, care așteaptă să fie explorat, până când devine parte din povestea fiecărui oaspete. Situat în cea mai verde arie a zonei de business a Bucureștiului, Caro îmbină istoria locală și atitudinea inovatoare. Reputația dobândită îl plasează în rândul celor mai elegante hoteluri din București, ca spațiu în care legenda urbană se împletește perfect cu designul contemporan.

Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca

047-location

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 2 A, București, România

Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca se afla in districtul de business al Bucureștiului, inconjurat de numeroase cladiri de birouri, nu departe de spectaculosul Parc Herăstrău. Hotelul oferă 259 de camere spațioase și elegante, dotate cu mini-frigider, Wi-Fi gratuit, băi elegante, TV prin cablu/satelit/streaming. Restaurantul hotelului, Solt Dining, este destinația perfectă pentru un mic dejun și prânz grozav sau preparate delicioase din bucătăria locală și globală, dar locul unde cocktailuri efervescente pot fi savurate pe parcursul serii.